Супер среща с миналото

Супер среща с миналото

В тези студени януарски дни, аз си мечтая за плаж, море и слънце… Ако разполагах с достатъчно финанси, сигурно щях вече да съм отлетял за някоя топла страна и да не го мисля много-много. Но, уви, засега ще си остана само с мечтата, за която продължавам да работя. Хубавото в случая е, че успях да намеря една алтернатива, която е много ретро, но също така и шик. С две суми – супер среща с миналото!

От началото на календарната година по телевизията, която сигурно някои от вас вече отричат, стартира отново хитовият сериал от 90-е години „Спасители на плажа“. Въпреки че имаме днес достъп до толкова много торенти и лесно сваляне на всичките му сезони, аз дори не се бях сещал за него. А след като изгледах една серия от първия сезон, веднага си припомних безгрижните дни и се върнах в едно друго десетилетие от живота ми.

Честно казано някои серии ги бях забравил, а други си ги спомням ясно. Все още обаче не са се появели екранните образи на Памела и Ясмин, които са едни от легендите и имената на „Спасители на плажа“. Приключенията на Дейвид Хаселхоф, плажовете на Лос Анджелис, хубавите тела, странната мода, която междудругото се доближава до някой сегашни тенденции – всичко ми е интересно и ми дава глътката лято, от която се нуждая.

Въпреки че дават сериите всеки делничен ден от 10:30 часа, един работещ човек няма как да ги гледа. Затова си правя маратон през уикенда, като използвам опцията за връщане на дни на телевизията. Заедно с тях си приготвям свеж коктейл с бъз, малко сладки, пуканки и слагам бански, които покривам с одеяло. Шегувам се, само за последното де. 😉

Ако и вие се чудите как да разнообразите зимните дни и искате да избягате от клишето на съвременните филми, то ви насърчавам да изберете нещо старо и приятно като „Спасители на плажа“. Препоръчвам още „Бар Наздраве“, „Али Макбийл“, „Приятели“ или „Напълно непознати“.

Comments are closed.