Цел

Цел

Декември 2018. Последната година за мен беше наистина тежка, от гледна точка на натрупаните много емоции, изпитания и преживявания. Със сигурност нищо не е случайно и най-вероятно е трябвало да  уча много уроци, да стигна до дълбините на същността си, до невидимите кътчета на душата си, за да продължавам и до днес напред. Няма да изпадам в подробности, за ситуациите, защото не ми се връща към тази палитра с преобладаващи тъмни цветове.

Тъкмо, когато си мисля, че съм изплувал на повърхността идваше все по-голяма вълна, която ме завличаше. Опитвах да се хвана за нещо, което да ми помогне да излезна невредим, но осъзнах, че нужда от помощ нямам, защото имам себе си и излизане от морето на живота има само едно – наречено смърт. А единственото, което исках аз беше да живея и да имам вътрешен мир, чисти мисли и спокойствие, за да мога да се радвам на живота.

Не съм сигурен дали интуицията ми е правилна, но имам чувството, че трябва да напиша книга, за да мога да помагам с опита си и на други хора, но все още има въпроси на които първо се налага да отговоря  на себе си.

The future is an open book

Leave a Reply