Новото поколение слуша ТРАП! Защо не?

Новото поколение слуша ТРАП! Защо не?

Не мисля, че съм много възрастен! Да, зрял човек съм, но се стремя да съм в крак с новостите, с модерните течения, тъй като не искам един ден да погледна децата и внуците си и да установя, че имам старомодни разбирания за света и съм невъзприемчив към иновациите в технологично и културно отношение.

Затова всеки ден отварям лаптопа си, следя какво пускат като предложения в сайтове за електроника, гледам клипове тип презентация в You Tube и съм доволен да знам какво се случва по света. Няма как обаче да проследя комуникацията между днешното 17-24 годишно поколение, просто защото не съм в техните среди. Но не е и нужно, тъй като след не повече от 4-5 години и те ще надраснат моментните си навици и социалните им интереси ще се променят. Но за еволюцията на младежкото мислене и модерните нагласи на младото общество разбираме по музикалните и модните течения. Така, ако рокът е винаги на мода, летните партита, за които писах преди няколко дни, също са нещо като концертите на съвремието ни, то това, което сред хитовете в момента е ТРАП музиката, която вече слушах на фестивалите. Честно да ви кажа, ми идваше малко в повече, докато не попаднах на няколко много приятни трап микса и изцяло промених мнението си.

И така… когато някой ми каже, че слуша трап, няма да цъкам с език и да го питам по какви неведоми позорни пътища е тръгнал, а с любопитство ще кажа: А  Grizzly Bear – Will Calls  харесва ли ти?

А на вас? Какво ще кажете за феномена ТРАП в този ремикс?

Leave a Reply