Букмейкърът Palms Bet на Мило Борисов – избор като за Световно

Букмейкърът Palms Bet на Мило Борисов – избор като за Световно

Футболът е най-популярният и обичан спорт, а феновете му в световен мащаб наброяват над 3 млрд. Ето защо едно от най-чаканите и най-вълнуващи събития тази година е Световното първенство. Шампионатът се провежда в Катар, където над 30 национални селекции се борят за титлата футболен крал. Близо месец емоциите и страстта ще владеят целия свят, а като фаворити, според коефициентите в началото на първенството, се отличават Аржентина, Бразилия, Англия и Франция.

Аз също съм привърженик на един от изброените отбори и като един истински фен, запознат с тактиката, играта и възможностите му, вярвам в доброто му представяне и евентуална победа. Поради тази причина реших да се включа в залозите за Мондиал 2022. Очаквано, букмейкърите предлагат специални промоции, атрактивни оферти и дневни бонуси. Изборът е наистина голям, но се спрях на платформата Palms Bet, която е собственост на генералния спонсор на ПФК Левски София – Мило Борисов.

Първото, на което обърнах внимание и което ви съветвам да следите и вие, е дали букмейкърът е лицензиран. Palms Bet например е лицензирана компания за спортни залагания и има ясни общи условия, денонощна клиентска поддръжка, криптирана връзка, както и възможности за депозиране или изтегляне на средства.

Предприемачът Мило Борисов е известен с добрите си практики и нововъдения, които прилага при всеки негов проект и дейност, затова възможностите на Palms Bet привлякоха интереса ми. Букмейкърът предлага на потребителите си да правят залози за всички провеждащи се срещи от Световното, като може да се дават прогнози за крайния резултат, брой вкарани голове за даден отбор, брой отбелязани голове от индивидуален играч и други. Всяка среща от Мондиал 2022, която се играе в реално време, може да бъде открита в специална секция в сайта – Залози на живо. Там също могат да се правят прогнози за оставащото време от срещата и да се залага на тях.

Букмейкърът предлага и атрактивен бонус – игра за лек автомобил, която е действаща само за мачовете от Световното първенство. Така, ако решите да залагате на някоя от срещите от финалите на шампионата, може да се включите в играта за допълнителни награди и кой знае – може да извадите късмет.

На фона на всичко това, процесът на регистрация в платформата също става много бързо и само с няколко лесни стъпки. Моят съвет е в този етап да извършите и верификация на акаунта си. По този начин ще си спестите възможни забавяния, когато искате да изтеглите печалбата си.

Е, това е от мен. Надявам се да съм бил полезен, а сега ви оставям да се наслаждавате на футболните емоции и да не забравяте, че играта е като живота – има победители, има и губещи, но нещата никога не са перманентни.

Comments are closed.