Цените на хамалските услуги

Цените на хамалските услуги

Наложи се наскоро на един мой приятел да си поръча хамали, за да му преместят офиса. Накрая обаче остана супер недоволен – как са носили тия хора  – единият компютър изобщо не щял да запали след това, някои бюра ги монитирали изключително зле, направо се радва, че не са направили нищо на ксерокса 🙂 Естествено, след тази “прекрасно” извършена услуга, му обявили и по-висока от първоначалната цена, заради някакви “непредвидени обстоятелства”, въпреки че те предварително оглеждат всичко.

Та много ядове можеш да си набереш на главата, ако не внимаваш с кой работиш, пък ако ще да става въпрос и за най-обикновените хамалски услуги. И тук като навсякъде другаде, трябва да се търсят препоръки, да се правят проучвания и така нататък, преди да се избере изпълнител на поръчката, особено когато преместванията са на фирми и офиси.

Ще си знае моят приятел за друг път… Аз му казах една хубава фирма, която съм изпробвал и са професионалисти, но той нали е ербап, хич не ме послуша. Щяха хем работата хубаво да му свършат, хем и по-малко пари да му вземат, ама на 🙂 Другият урок е да слушате приятелите си, когато изявяват желание да ви помогнат :))

Leave a Reply