Nokia Lumia 800 от Mtel

Nokia Lumia 800 от Mtel

Взех си нов телефон – Nokia Lumia 800 от електронния магазин на Mtel. Дълго отлагах решенето, но вече просто стана време за нов телефон – старичкият отказа след дълги години на вярна служба.  Отначало мислих отново да си взема една най-обикновена машинка за разговори – мобилен телефон в нормалния смисъл на думата. Скромното ми мнение беше, че смартфоните са детски играчки за комплексирани хора, които си нямат друга работа освен да цъкат целодневно във фейсбука ;)) Е, оказа се, че съм грешал. Смартфоните са миниатюрни компютри плюс още много екстри, и си е само по вина на собственика им, ако не ползва поне половината от функциите им.

Моята работа е доста специфична и динамична, но се оказа, че има няколко приложения, които могат много да я улеснят. И това беше причината да се насоча към смартфон. В магазин на Mtel разгледах няколко модела и си харесах въпросната Nokia Lumia 800. И все пак не купих телефона от там, предпочетох да обмисля решението си, и като бях готов, поръчах телефона от електронния магазин на компанията, за който бях писал в блога преди време и исках да тествам.

Освен безплатната доставка се оказа, че получавам и 5% отстъпка от устройството при плащане в брой, което доста ме зарадва. И това не беше всичко, получих и флашка 4GB подарък като нов клиент 🙂 Вече мога да кажа, че магазинът работи добре, а и от Mtel се стремят да привлекат все повече клиенти към него с такива приятни благинки. Все пак електронните услуги спестяват разходи и разходки до офиси и време на служители. Ако имаш доверие на компанията е много по-лесно и комфортно да си поръчаш продукта й през Интернет 🙂

Leave a Reply