Каква музика ще тресе Балканите?

Каква музика ще тресе Балканите?

Това, като и всяко друго лято, забавленията в големите туристически курорти тепърва предстоят. И не само в нашата страна. Горещата парти треска заразява парти маниаците с редица хитови изпълнители, които ще разклатят с музиката си родните плажове. У нас Каварна фест, Spirit of Burgas, Solar summer на Cacao beach, който започват от юни и ще продължат последователно във времето чак до края на август.

Горещи събития ще кипят из целите Балкани.

Още на 9 юли стартира в Белград EXIT фестивал, който ще разтърси град Нови Сад и от двете страни на р. Дунав цели  4  дни, а след това ще се принесе в побратимения град в Черна гора, Будва. Там предизвикателството се нарича SEA DANCE и продължава с много от най-популярните изпълнители за още четири денонощия. По същото време в Хърватска приготвят голяма сцена, с която са готови да наелектризират публиката.

exit_1

Ето и някои от лицата, които ще посетят няколкократно Балканите това лято – John Newman, Tom Odell, Faithless, Clean Bandit, The Prodigy, Rudimental, Sigma, Roisin Murphy, Martin Garrix, Emeli Sande, Hardwell и много други. Въпрос на избор е къде и как искате да ги видите.

 

Leave a Reply