Странните визии на по-младите звезди

Странните визии на по-младите звезди

След появата на Лейди Гага вече нищо не е същото, а добрият вкус става все по-далечен мираж: пера, рокля от пържоли, обувки като подкови, заплетена коса… Изобщо изобилие от екстравагнтност, преминаваща отвъд стила и стояща по-близо до кича и безвкусицата.

И така, кои са знаменитостите с най-неадекватна визия и поведение, непристойно за обществена личност, която вдъхновява млн. по света и им дава пример? Не искам сега само да изляза най-големия сухар на планетата, но все си мисля, че можеш да бъдеш интересен и без да се правиш на палячо, изглеждайки страхотно и секси. Вземете Черил Коул например. Мадамата е адски красива и провокативна, но никога не прекрачва “добрия тон”. Човек направо да му се чуди на Ашли, бившия съпруг, с какъв акъл, очи и сърце й е изневерявал. Та тя е като с фотошоп правена, но това е друга тема.

Та кои звезди бълват истерична екстравагантност? Може би вече се досещате от по-горните редове, фаворитът ми в тази класация е Гагуня: нищо женствено и оригинално не откривам в поведението и начина, по който изглежда. Продължавам с Ники Минаж, която човек има чувството, че е излязла от анимационен филм, и завършвам с Риана но на моменти,защото в други такива е суперготина:

niki
Ники Минаж
Lady+Gaga+cage+mask
Лейди Гага

Leave a Reply