Веднъж ме обраха, сега вече съм с Боду СОД

Веднъж ме обраха, сега вече съм с Боду СОД

И аз си мислих, че на мен няма да ми се случи, но това нещастие ме застигна. Да, наскоро ме обраха и направо съм в едно такова състояние, което не е за описваме. Меко казано – гняв. Яд ме е на себе си, че не се включих към някоя охранителна фирма по-рано. Вече си научих урока по-трудния начин. Няма да казвам какво ми взеха, защото гневът пак ще ме обземе, а тогава става страшно.

Междувременно покрай тази случка се запознах с процедурата, в случай че станете жертва на кражба на недвижими вещи. Естествено, първото нещо е веднага да се обадите в полицията. Те трябва да дойдат да огледат дома ви, а през това време вие не трябва да пипате нищо, за да не „замърсите“ местопрестъплението. Органите на реда събират разни улики, малко като по филмите се получава. Жалба се подава в Районното полицейско управление, но може и в прокуратурата, доколкото разбрах. Липсващите вещи се описват – хубаво ще е да намерите серийните им номера и да споменете дали имат някакви драскотини по тях, които да ги отличат.

20-business-security-systems

Ако трябва да погледнем на нещата откъм позитивно-хумористичната им страна – в момента у нас няма какво да се краде. Обаче вече съм предприел мерки това никога повече да не се случи. Щателно проучих големите охранителни фирми у нас, защото искам да заложа на нещо надеждно. Все пак вече съм се „опарил“ и държа втори път да няма. В крайна сметка се спрях на Боду СОД не само заради препоръки от познати, а и защото ми обърнаха достатъчно внимание и подробно отговориха на всичките ми въпроси. На това му се казва качествено обслужване на клиенти – за мен то е толкова важно, колкото и цената на охранителната услуга, ако не и повече. С две думи, успяха да ми угодят, а за награда ме спечелиха като клиент.

Leave a Reply