Батман прави хубаво кафе

Батман прави хубаво кафе

caffettiera-batman-dc-comics

Наскоро подарих на мой приятел подарък, който се превърна в голям хит.

Не е нещо толкова специално или твърде скъпо, но нали знаете колко голям проблем е да избереш добър подарък в днешно време. Затова съм много доволен, че този път успях да уцеля десетката.

Приятелят ми е маниак на тема кафе. Пие кафета поне 2-3 пъти на ден, но е голям традиционалист. Държи кафето му да е от най-хубавите като качество и вкус, чисто, плътно и силно. Не за друго, а защото на работа само това пие. Не си позволява много газирани напитки, натурални сокове и т.н.

Естествено, нямаше как да му подаря лична кафе машина за вкъщи или офиса. Една хубава такава ми излиза извън бюджета. Подарих му обаче малка кафеварка тип кубинка, която има батман елементи по нея. Много е забавна и много му хареса, а знаех, че приятелят ми е гледал и всички филми с Батман, които са излезли до сега. Така съчетах две негови мании в една.

Мислех, че Батман (както почнахме да наричаме малката кафеварка), ще стои само за украса някъде. Веднъж обаче, точно като бях на гости, на приятелят ми му изгоря кафе машината и… си направихме кафе с помощта на Батман. Оказа се доста вкусно и ароматно, а изражението на приятеля ми, докато го пиеше, ме направи още по-щастлив.

Leave a Reply