Бизнес пакет от Мобилтел за офиса

Бизнес пакет от Мобилтел за офиса

Във фирмата започнахме да мислим варианти за орязване на разходите, като мярка за борба с кризата и понамалелите в последните месеци поръчки – все пак е и зимен период, и ще трябва известно време да потърпим, докато работата отново потръгне. Колегата предложи да си вземем цялостен пакет с Интернет, фиксиран и мобилен телефон – според него това много щяло да намали разходите. Поразгледахме оферти на Мобилтел и други оператори и се оказа, че наистина има подобни пакети, за които досега не съм чувал и съм плащал по-сериозни суми за неща, които иначе биха могли да ми излизат много по-евтино. Добре е, че ще го предлагат в Мтел.

Пакетът на Мобилтел, който беше най-изгоден, включва една мобилна и една стационарна услуга, с общо 500 включени минути на месец към всички мрежи в България и Зона 1, и 0,20лв./минута към мобилни мрежи в страната, 0,01лв./минута към стационарни и безплатно към всички клиенти на Мобилтел след изчерпването на включените минути.  Освен това интернетът е 50мегабита, което си е доста солидна скорост.

Досега в офиса сме плащали двойно и тройно за същата услуга, а цената, на която подписахме двугодишен договор в момента е само 40лв. на месец, от които първите два са безплатни.

И така, мисля че изпълнихме мисията да намалим значително разходите, поне в комуникациите. Мисля, че крайните ни сметки за телефон ще бъдат с минимум 30-40% по-ниски, отколкото досега, а за интернет плащаме може би почти двойно по-малко, а скоростта е по-висока, отколкото на досегашния ни доставчик. Ако и вие сте бизнес клиент, препоръчвам ви да разгледате опциите, има много възможности, които не е изгодно да пропускаме.

Leave a Reply