Малко българска гордост

Малко българска гордост

Не съм страстен фен на определен спорт, но като всеки мъж и аз гледам от време на време я футбол, я формула 1, я волейбол. Е, гледам е силно казано – понякога аз гледам телевизора, понякога телевизора гледа мен… идилия.

Но не мога да не отбележа, че новата 2014-та започна с успехи за българския спорт. Първо поздрави за нашата гордост Григор Димитров, после за постиженията на сноубордистката ни Сани Жекова на Олимпийските игри, както и за  приличната игра на футболистите в отбора на “Лудогорец” и отстраняването на “Лацио” от Европейското.  Ето, един истински повод да се гордеем, че сме българи, особено след последните политически издънки.

И въпреки, че България също преустанови участието си в континенталното ни футболно първенство, днес искам да споделя с всички читатели видеото от изпълнението на Химна на Републиката след падането ни от “Валенсия”. След такива кадри дори и аз мъничко се разчуствах и честно казано такива прояви на българското успяват да ме разколебаят от мисълта за заминаване в чужбина.

Leave a Reply